Tovision grafische vormgeving online

STUUR ONS EEN BERICHT

OF KOM LANGS

Hoofdstraat 89A
2171 AS Sassenheim

0252-74 55 55
info@tovision.nl

Webdesign

Een goed ogende website die ook echt werkt? Zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen én toch maximaal online resultaat halen? En in 100% responsive design? Wij kunnen u helpen.

We werken samen met u aan de perfecte website. Bezoekers kunnen gemakkelijk vinden wat ze precies zoeken en waarop ze de juiste actie nemen. Onze websites zijn laagdrempelig in beheer en onderhoud en vormen bovendien de perfecte uitvalsbasis voor een succesvol SEO-traject.

Een gebruiksvriendelijk CMS

Standaard maken wij onze websites in het populaire CMS WordPress. Waarom? Het is gebruiksvriendelijk en u kunt de inhoud van uw WordPress website zelf gemakkelijk beheren zonder dat daar vergaande technische kennis voor nodig is. Het aanpassen van teksten en afbeeldingen op de website is dus erg eenvoudig en u bent niet afhankelijk van een webdesigner als u eens iets wilt wijzigen op de website.

Meer informatie over webdesign?

Of een offerte aanvragen?

SEO + content

Search Engine Optimization (SEO), oftewel: zoekmachine optimalisatie. SEO bestaat uit drie belangrijke componenten, namelijk content, techniek en backlinks. Door het goed inzetten van deze drie in de juiste volgorde worden er hogere posities in de zoekmachine behaald.

Webshops

Wij vervaardigen professionele en betaalbare webwinkels op basis van WooCommerce.  Vormgegeven op basis van uw huisstijl en gebouwd op basis van een WordPress thema of  op maat gemaakt. Het beheren van de WooCommerce webshop is door de gebruiksvriendelijke CMS erg eenvoudig.

Onderhoud

Met WordPress onderhoud kunnen wij het technisch onderhoud van uw website overnemen. Dit bestaat o.a. uit het bijwerken van WordPress plugins en thema’s, het maken van back-ups en het verwijderen van spam en malware. U bent dus verzekerd van een technisch uitstekend onderhouden website.

Strippenkaart

Onderhoud plegen aan een website, het aanpassen of plaatsen van content. Allemaal zaken soms extra tijd kosten omdat u zich moet verdiepen in hoe het een en ander eigenlijk werkt. Met onze strippenkaart koopt u tegen een gereduceerd tarief sudiotijd in die u in kunt zetten voor deze werkzaamheden.

Enkele voorbeelden van onze projecten

Op maat gemaakte websites, webshops of online communicatie. We hebben jarenlange ervaring. Met verschillende ideeën en mogelijkheden. We komen áltijd met een slimme oplossing. Het resultaat? Dat ziet u hieronder in een greep uit onze projecten.