Wat?

Met 20 jaar ervaring op het gebied van Point-of-Sale materialen, grafisch ontwerp, drukwerk en webdesign kunnen wij ook iets voor u betekenen. Concept en creatie doen wij in eigen huis, voor de productie schakelen wij vaste partners uit ons netwerk in. Zo houdt u voor uw project altijd één aanspreekpunt.

POINT-OF-SALE MATERIALEN

Promotie op de plaats van verkoop zorgt voor directe beïnvloeding van aankopen. Goed Point-of-Sale materiaal valt op, wordt gezien en maakt indruk. Wist u dat ruim 70% van de aankoopbeslissingen door de consument op de winkelvloer worden gemaakt?
U heeft er dus alle belang bij om te kiezen voor professioneel vormgegeven functionele en promotionele Point-of-Sale materialen en displays. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, wij geven graag advies.

GRAFISCH ONTWERP

Grafische ontwerpen moeten opvallen en de juiste snaar weten te raken bij uw doelgroep. Daarvoor is creativiteit nodig, maar ook ervaring en expertise. Bij ons vindt u vormgevers die niet ‘creatief zijn om het creatief zijn’, maar hoofdzakelijk denken en handelen vanuit het beoogde effect. On- en offline. Van logo’s en huisstijlen tot websites en magazines.

DRUKWERK

Naast online blijft print/ drukwerk nog steeds een grote rol spelen. Alle soorten print/ drukwerk geven een impressie van uw bedrijf, zodat u altijd opvalt!
Concept en creatie doen wij in eigen huis, voor de productie schakelen wij gespecialiseerde bedrijven in met wie wij een samenwerkingsverband hebben.
Zo kunnen wij het gehele proces voor u regelen, van concept en creatie tot aan de aflevering. In zowel grote als kleine oplages. Voor de meest voordelige prijs.

WEBDESIGN

Websites moeten niet alleen perfect werken maar er ook perfect uit zien. Maar goed design is niet het doel, het is een middel om online resultaat te behalen.
Dit geldt net zo goed voor dynamische HTML5 banners, animated GIF banners en JPG banners. Banners die er niet alleen goed uitzien maar ook technisch aan alle eisen voldoen. Variërend van eenvoudige standaard-banners tot perfect maatwerk.

Bel 0252-74 55 55 of e-mail ons