Archieven: Portfolio

Testtram Uithoornlijn

testtram Uithoornlijn

Published by on juli 28, 2023
Categories:

Gemeente Amsterdam Trambestickering t.b.v. de Uithoornlijn. Als onderdeel van de campagne ‘De tram is onderweg’ zijn de testtrams die medio augustus in Uithoorn rijden voorzien van volledige bestickering met de campagne boodschap. Foto’s: Tom Feenstra, Jorrit Lousberg en Peter Bakker Luchtfotografie.

Geberit ONE Lookbook

Geberit lookbook ONE

Published by on december 8, 2022
Categories:

Showroom inspiratieboek Een lookbook van de Geberit ONE collectie. Voorzien van een harde band, afgewerkt als flatlay waarbij de pagina’s volledig plat openliggen zodat de foto’s het allermooist tot hun recht komen. Daarnaast zijn sommige pagina’s deels horizontaal doorgesneden waardoor je diverse stijlen kunt combineren. Als extra luxe toevoeging is het boek voorzien van een […]

Dag van de ondernemer 2022

Dag van de ondernemer 2022

Published by on november 19, 2022
Categories:

MKB-Nederland Diverse items voor de Dag van de Ondernemer in opdracht van MKB-Nederland. Het betreft o.a. een online kaartentool om ondernemers in het zonnetje te zetten. Voor deze tool zijn er diverse kaarten ontworpen waar men een keuze uit kan maken en deze personaliseren. De gekozen kaart wordt dan vervolgens gedrukt en verstuurd.