Archieven: Portfolio

Gemeente Amsterdam

Amstelveenlijn online banner Tramveiligheid

Published by on oktober 22, 2020
Categories:

Amstelveenlijn Communicatie rondom tramveiligheid op het traject van de Amstelveenlijn gedurende de periode dat er testtrams rijden.  

Vedined

actiematerialen Vedined Progold

Published by on oktober 22, 2020
Categories:

ProGold Artwork maandelijkse actiematerialen ProGold zoals actiekrant, posters en narrow casting  

Caviar Anti-Aging

POS materialen kapsalon - Alterna shelftalker

Published by on oktober 16, 2020
Categories:

Alterna Haircare Luxe permanente en non-permanente POS materialen voor gebruik in de kapsalon. In opdracht van Alterna Haircare. Dit van oorsprong Amerikaanse bedrijf is al meer dan 20 jaar hét merk van “alterna-tive” luxe haarverzorging. Displays – signing – awards o.a. uitgevoerd in helder acrylaat, bedrukt polystyreen, spiegelacrylaat en karton.

MOOI Lijfstijl magazine nr.3

MOOI Lijfstijl nr.3

Published by on september 11, 2020
Categories:

FNV MOOI Magazine MOOI Lijfstijl Dit magazine, in opdracht van FNV MOOI, voor de Uiterlijke Verzorgingsbranche omvat 36 pagina’s boordevol informatie over de laatste ontwikkelingen in de branche. Het bevat vak gerelateerde artikelen, ledenacties, productnieuws en nog veel meer. Speciaal ontwikkeld voor kappers, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, visagisten, pedicures en wellness medewerkers. Wij verzorgen al meer dan […]

MKB Ondernemers-panel

MKB Ondernemerspanel

Published by on september 10, 2020
Categories:

Voor MKB-Nederland hebben wij het MKB Ondernemerspanel vervaardigd. Een platform, in het leven geroepen voor ondernemers om hun stem te laten horen over nieuwe wet- en regelgeving en andere actuele ondernemersthema’s. www.mkbondernemerspanel.nl  

WEBSITE VEILIG WERKEN IN DE UV

FNV MOOI - website veilige werkplek

Published by on september 6, 2020
Categories:

FNV MOOI Een website ontwikkeld in opdracht van FNV MOOI voor werknemers en ZZP’ers werkzaam in de uiterlijke verzorging. Met hier o.a. belangrijke informatie als protocollen, infographics, Q&A’s en een toolkit met handige downloads.

Infographic Amstelveenlijn

Infographic Amstelveenlijn

Published by on juni 11, 2020
Categories:

Gemeente Amsterdam Infographic van de OTO-face van de Amstelveenlijn. In stappen de diverse fases weergegeven van het opleiden, trainen en oefenen voordat de vernieuwde Amstelveenlijn (tram 25) in gebruik wordt genomen.

Gemeente Amsterdam

roll-up banners Amstelveenlijn

Published by on april 21, 2020
Categories:

Uithoornlijn & Amstelveenlijn Diverse communicatie uitingen rondom de start van de Uithoornlijn en voortgang van de Amstelveenlijn. Roll-up banners, flyers, tracékaarten etc.