Portfolio Type: Print producties

Toonbankdisplay

Interprox display

Published by on juli 29, 2022
Categories:

Interprox display ragers Grijskartonnen toonbankdisplay met voetje, steun aan achterzijde en 6 stuks kunststof haken. De display is eenvoudig plat te verzenden is.

Print op acrylaat

Petra Kappers Bord

Published by on juli 29, 2022
Categories:

Petra Kappers Ontwerp t.b.v. 25-jarig bestaan. Door het ontwerp op helder acrylaat te printen krijgt het een mooi diepte-effect en subtiele glans. Met RVS afstandhouders voor een fraaie bevestiging op de wand van de kapsalon.

MOOI Lijfstijl Magazine nr.2 2022

MOOI Lijfstijl Magazine nr.2 2022

Published by on juli 29, 2022
Categories:

FNV MOOI magazine mooi lijfstijl Dit magazine voor de Uiterlijke Verzorgingsbranche omvat 36 pagina’s boordevol informatie over de laatste ontwikkelingen in de branche. Het bevat vak gerelateerde artikelen, ledenacties, productnieuws en nog veel meer. Speciaal ontwikkeld voor kappers, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, visagisten, pedicures en wellness medewerkers. Wij verzorgen al meer dan 20 jaar het artwork, de […]

Dag van de Bouw

Dag van de Bouw - folder fietsspeurtocht

Published by on juli 29, 2022
Categories:

Gemeente Amsterdam / Dura Vermeer Op zaterdag 18 juni was de Dag van de Bouw. De Uithoornlijn opende ook haar deuren en kon men een kijkje nemen achter de bouwhekken van drie locaties waar werd gewerkt. Door ons zijn hiervoor de benodigde bewegwijzeringsborden, posters, infoborden, bouwhekdoek, puzzeltocht etc vormgegeven en gedrukt.

Geberit Badkamer magazine 2021

Geberit Badkamermagazine 2021 - binnenzijde omslag

Published by on oktober 26, 2021
Categories:

Online en print versie Opmaak van de Nederlandse versie van de ‘badkamer bijbel’. Maar liefst 336 pagina’s + 6 pagina’s omslag. De gehele 2021 collectie van Geberit in een prachtig magazine weergegeven t.b.v. print en online. Wil je ook inspiratie opdoen? Klik hier voor de online versie van het Geberit badkamermagazine

Informatiepanelen

Swietelsky A2 informatiepanelen

Published by on augustus 26, 2021
Categories:

Swietelsky informatiepanelen Foam informatiepanelen ten behoeve van inloopbijeenkomsten voor omwonenden van de verdubbeling van het spoor tussen Heerlen en Landgraaf. Swietelsky is de aannemer die deze spoorverdubbeling realiseert.

Houten presentatiebox

Fuente box

Published by on juli 26, 2021
Categories:

Fuente presentatiebox custom made Wat past beter bij haarverzorgingsproducten op basis van natuurlijke & plantaardige ingrediënten dan een fraaie presentatie box in ongelakt hout met een ingebrand logo op het deksel.