Portfolio Type: Print producties

Geberit ONE Lookbook

Geberit lookbook ONE

Published by on december 8, 2022
Categories:

Showroom inspiratieboek Een lookbook van de Geberit ONE collectie. Voorzien van een harde band, afgewerkt als flatlay waarbij de pagina’s volledig plat openliggen zodat de foto’s het allermooist tot hun recht komen. Daarnaast zijn sommige pagina’s deels horizontaal doorgesneden waardoor je diverse stijlen kunt combineren. Als extra luxe toevoeging is het boek voorzien van een […]

Dag van de ondernemer 2022

Dag van de ondernemer 2022

Published by on november 19, 2022
Categories:

MKB-Nederland Diverse items voor de Dag van de Ondernemer in opdracht van MKB-Nederland. Het betreft o.a. een online kaartentool om ondernemers in het zonnetje te zetten. Voor deze tool zijn er diverse kaarten ontworpen waar men een keuze uit kan maken en deze personaliseren. De gekozen kaart wordt dan vervolgens gedrukt en verstuurd.

Toonbankdisplay

Interprox display

Published by on juli 29, 2022
Categories:

Interprox display ragers Grijskartonnen toonbankdisplay met voetje, steun aan achterzijde en 6 stuks kunststof haken. De display is eenvoudig plat te verzenden is.

Print op acrylaat

Petra Kappers Bord

Published by on juli 29, 2022
Categories:

Petra Kappers Ontwerp t.b.v. 25-jarig bestaan. Door het ontwerp op helder acrylaat te printen krijgt het een mooi diepte-effect en subtiele glans. Met RVS afstandhouders voor een fraaie bevestiging op de wand van de kapsalon.

Lifesize

KNAUF exoskelet (met schets)

Published by on juli 29, 2022
Categories:

Knauf Exoskelet Naast items als een roll-up banner en flyers ter ondersteuning van de Knauf Exoskelet is er ook een lifesizer van diverse lagen Reboard karton vervaardigd. Stevig genoeg om een prototype van een Knauf Exoskelet te kunnen dragen. Dit als instore POS materiaal.