Portfolio Type: Print producties

Dag van de ondernemer 2022

Dag van de ondernemer 2022

Published by on november 19, 2022
Categories:

MKB-Nederland Diverse items voor de Dag van de Ondernemer in opdracht van MKB-Nederland. Het betreft o.a. een online kaartentool om ondernemers in het zonnetje te zetten. Voor deze tool zijn er diverse kaarten ontworpen waar men een keuze uit kan maken en deze personaliseren. De gekozen kaart wordt dan vervolgens gedrukt en verstuurd.

Toonbankdisplay

Interprox display

Published by on juli 29, 2022
Categories:

Interprox display ragers Grijskartonnen toonbankdisplay met voetje, steun aan achterzijde en 6 stuks kunststof haken. De display is eenvoudig plat te verzenden is.

Print op acrylaat

Petra Kappers Bord

Published by on juli 29, 2022
Categories:

Petra Kappers Ontwerp t.b.v. 25-jarig bestaan. Door het ontwerp op helder acrylaat te printen krijgt het een mooi diepte-effect en subtiele glans. Met RVS afstandhouders voor een fraaie bevestiging op de wand van de kapsalon.

Lifesize

KNAUF exoskelet (met schets)

Published by on juli 29, 2022
Categories:

Knauf Exoskelet Naast items als een roll-up banner en flyers ter ondersteuning van de Knauf Exoskelet is er ook een lifesizer van diverse lagen Reboard karton vervaardigd. Stevig genoeg om een prototype van een Knauf Exoskelet te kunnen dragen. Dit als instore POS materiaal.

Instore campagne ProGold houtreparatiemiddelen

ProGold poster

Published by on juli 29, 2022
Categories:

Vedined Campagneconcept ontwikkeld voor de houtreparatiemiddelen van ProGold ‘Heel rot: maar altijd een oplossing’ en doorvertaald naar o.a. posters, wobblers, een display, koffer met het houtreparatiemiddelen-assortiment en een totemdisplay.