Portfolio Type: Print producties

Dag van de ondernemer

MKB-NL - Dag van de ondernemer - Instagram beelden

Published by on januari 5, 2021
Categories:

MKB-Nederland Online kaartentool ontwikkeld voor de Dag van de Ondernemer in opdracht van MKB-Nederland om een ondernemer in het zonnetje te zetten. Voor deze kaartentool zijn diverse kaarten ontworpen en kon men een kaart naar keuze kiezen en deze personaliseren. Vervolgens werd de kaart gedrukt en verstuurd.

Referentieboek Lieven Amsterdam

Knauf Referentieboek Lieven Amsterdam - cover

Published by on december 5, 2020
Categories:

Knauf Een prachtig hardcover boek van het project Lieven Amsterdam in opdracht van Knauf. De Knauf projectadviseurs zijn in het project Lieven de partner in afbouw en geven advies en ondersteuning vanaf de ontwerpfase tot aan de oplevering. Dit alles in beeld gebracht in een 32 pagina’s dik genaaid gebonden boek, verlijmd in een harde […]

Gemeente Amsterdam

Amstelveenlijn online banner Tramveiligheid

Published by on oktober 22, 2020
Categories:

Amstelveenlijn Communicatie rondom tramveiligheid op het traject van de Amstelveenlijn gedurende de periode dat er testtrams rijden.  

Caviar Anti-Aging

POS materialen kapsalon - Alterna shelftalker

Published by on oktober 16, 2020
Categories:

Alterna Haircare Luxe permanente en non-permanente POS materialen voor gebruik in de kapsalon. In opdracht van Alterna Haircare. Dit van oorsprong Amerikaanse bedrijf is al meer dan 20 jaar hét merk van “alterna-tive” luxe haarverzorging. Displays – signing – awards o.a. uitgevoerd in helder acrylaat, bedrukt polystyreen, spiegelacrylaat en karton.

MOOI Lijfstijl magazine nr.3

MOOI Lijfstijl nr.3

Published by on september 11, 2020
Categories:

FNV MOOI Magazine MOOI Lijfstijl Dit magazine, in opdracht van FNV MOOI, voor de Uiterlijke Verzorgingsbranche omvat 36 pagina’s boordevol informatie over de laatste ontwikkelingen in de branche. Het bevat vak gerelateerde artikelen, ledenacties, productnieuws en nog veel meer. Speciaal ontwikkeld voor kappers, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, visagisten, pedicures en wellness medewerkers. Wij verzorgen al meer dan […]

Gemeente Amsterdam

roll-up banners Amstelveenlijn

Published by on april 21, 2020
Categories:

Uithoornlijn & Amstelveenlijn Diverse communicatie uitingen rondom de start van de Uithoornlijn en voortgang van de Amstelveenlijn. Roll-up banners, flyers, tracékaarten etc.