Portfolio Type: Online

Dag van de ondernemer 2022

Dag van de ondernemer 2022

Published by on november 19, 2022
Categories:

MKB-Nederland Diverse items voor de Dag van de Ondernemer in opdracht van MKB-Nederland. Het betreft o.a. een online kaartentool om ondernemers in het zonnetje te zetten. Voor deze tool zijn er diverse kaarten ontworpen waar men een keuze uit kan maken en deze personaliseren. De gekozen kaart wordt dan vervolgens gedrukt en verstuurd.

Website De Haan

website De Haan

Published by on maart 24, 2022
Categories:

De Haan Facilitaire dienstengroep Na de ontwikkeling van een nieuw logo was het ook tijd voor de ontwikkeling van een nieuwe website in de nieuwe stijl. Zie hier het resultaat.

Dag van de ondernemer

MKB-NL - Dag van de ondernemer - Instagram beelden

Published by on januari 5, 2021
Categories:

MKB-Nederland Online kaartentool ontwikkeld voor de Dag van de Ondernemer in opdracht van MKB-Nederland om een ondernemer in het zonnetje te zetten. Voor deze kaartentool zijn diverse kaarten ontworpen en kon men een kaart naar keuze kiezen en deze personaliseren. Vervolgens werd de kaart gedrukt en verstuurd.

MKB Ondernemers-panel

MKB Ondernemerspanel

Published by on september 10, 2020
Categories:

Voor MKB-Nederland hebben wij het MKB Ondernemerspanel vervaardigd. Een platform, in het leven geroepen voor ondernemers om hun stem te laten horen over nieuwe wet- en regelgeving en andere actuele ondernemersthema’s. www.mkbondernemerspanel.nl  

WEBSITE VEILIG WERKEN IN DE UV

FNV MOOI - website veilige werkplek

Published by on september 6, 2020
Categories:

FNV MOOI Een website ontwikkeld in opdracht van FNV MOOI voor werknemers en ZZP’ers werkzaam in de uiterlijke verzorging. Met hier o.a. belangrijke informatie als protocollen, infographics, Q&A’s en een toolkit met handige downloads.

MKB Ondernemerspanel

Published by on april 16, 2020
Categories:

  mkb-nederland Voor MKB-Nederland hebben wij het MKB Ondernemerspanel vervaardigd. Een platform, in het leven geroepen voor ondernemers om hun stem te laten horen over nieuwe wet- en regelgeving en andere actuele ondernemersthema’s. www.mkbondernemerspanel.nl