Portfolio Type: Fotografie film

Tele Radio BV

Man in tractor met afstandsbediening

Published by on maart 20, 2019
Categories:

Tele Radio BV Fotografie op locatie in Nederland t.b.v. de nieuwe Corporate Identity van Tele Radio BV. Tele Radio BV is producent van ‘s werelds meest robuuste draadloze industriële afstandsbesturingen.

GUY TANG

Fotografie event Guy Tang vragenvuur

Published by on december 4, 2018
Categories:

FNV MOOI Fotografie event van Hair Artist Guy Tang in opdracht van FNV MOOI. Tijdens dit event ‘MyDentity’ lanceerde haarguru Guy Tang zijn kleurlijn in de Kromhouthal in Amsterdam. Foto’s die door de opdrachtgever o.a. worden gebruikt bij het artikel over Guy Tang zowel in het vakblad MOOI Lijfstijl als op social media.

Samen Fit Tour

Fotografie fietstour overzicht foto's

Published by on december 4, 2018
Categories:

Ipse De bruggen samen fit fietstour Fotografie fietstour tijdens het evenement Samen Fit van Ipse De Bruggen. De opdrachtgever wilde met deze fietstour extra aandacht voor bewegen en gezond eten. Waarbij een activiteit als deze fiets toertocht laat zien dat gezond eten en lekker bewegen vooral ook heel leuk is.

Fotografie project-inrichting

Published by on december 4, 2018
Categories:

Turk & van rossum Fotografie projectinrichting in opdracht van Turk & van Rossum op verschillende locaties van de door hun gerealiseerde projecten. Fotografie ten behoeve van magazine, productcatalogus en online gebruik.

De Haan Facilitaire Dienstengroep

Fotografie De Haan team

Published by on augustus 10, 2018
Categories:

De Haan Facilitaire dienstengroep Fotografie op locatie voor De Haan Facilitaire Dienstengroep als onderdeel voor de corporate identity van het bedrijf. De shoot vond plaats op diverse vooraf geselecteerde locaties. De foto’s worden ingezet voor folders, brochures, website en online uitingen.

FNV MOOIDag

Evenement visuele communicatie

Published by on augustus 2, 2018
Categories:

FNV MOOIDag Visuele communicatie voor dit jaarlijks terugkerende evenement voor iedereen die werkzaam is in de Uiterlijke Verzorgingsbranche. De daarbij behorende uitingen beslaan een complete range zoals een website met webshop voor het online aankopen en betalen van een entreekaart. Maar ook Facebook, Twitter- en Instagramposts, full colour gedrukt programmaboekje, e-mail handtekeningen, direct mail kaarten, […]

Fotografie Bouwbedrijf Hoekstra & Hoekstra

fotografie bouwproject Fotografie op locatie projecten Bouwbedrijf Hoekstra & Hoekstra BV fotografie bouwproject

Published by on juli 20, 2018
Categories:

Bouwbedrijf Hoekstra & Hoekstra BV Fotografie van een bouwproject van bouwbedrijf Hoekstra & Hoekstra fotograferen. Een mooi inkijkje in de werkzaamheden van dit bedrijf. Deze fotografie vindt plaats op locatie gedurende een aantal stadia van de bouw. Zo kunnen deze foto’s door de opdrachtgever gebruikt worden voor berichtgeving op social media met updates over de […]

Videoanimatie VNO-NCW

infographic video VNO-NCW

Published by on juli 20, 2018
Categories:

VNO-NCW Infographic videoanimatie ‘Nederland wordt een circulaire economie’ in opdracht van VNO-NCW. Video van een kleine 2 minuten op basis van een eerder vervaardigde infographic inclusief voice-over en ondertiteling.