Portfolio Type: Fotografie film

Foto Natuurmonumenten

Agenda Natuurmonumenten

Published by on oktober 27, 2021
Categories:

Agenda 2022 Natuurmonumenten heeft een prachtige foto van een jonge zeemeeuw op het strand van Noordwijk, gemaakt door onze fotograaf Rob Janssen, op de achterzijde van de agenda 2022 geplaatst.

Fotografie op locatie

fotografie Tele Radio

Published by on oktober 26, 2021
Categories:

Oostenrijk Erzberg-mijn Voor onze opdrachtgever Tele Radio BV een fotoshoot op locatie in Oostenrijk in en rondom de Erzberg. Het grootste en modernste mijnbouwgebied van Midden-Europa. De fotoshoot brengt de enorme range aan draadloze industriële afstandsbesturingen van Tele Radio BV in beeld.  

Tele Radio BV

Man in tractor met afstandsbediening

Published by on maart 20, 2019
Categories:

Tele Radio BV Fotografie op locatie in Nederland t.b.v. de nieuwe Corporate Identity van Tele Radio BV. Tele Radio BV is producent van ’s werelds meest robuuste draadloze industriële afstandsbesturingen.

GUY TANG

Fotografie event Guy Tang vragenvuur

Published by on december 4, 2018
Categories:

FNV MOOI Fotografie event van Hair Artist Guy Tang in opdracht van FNV MOOI. Tijdens dit event ‘MyDentity’ lanceerde haarguru Guy Tang zijn kleurlijn in de Kromhouthal in Amsterdam. Foto’s die door de opdrachtgever o.a. worden gebruikt bij het artikel over Guy Tang zowel in het vakblad MOOI Lijfstijl als op social media.

Samen Fit Tour

Fotografie fietstour overzicht foto's

Published by on december 4, 2018
Categories:

Ipse De bruggen samen fit fietstour Fotografie fietstour tijdens het evenement Samen Fit van Ipse De Bruggen. De opdrachtgever wilde met deze fietstour extra aandacht voor bewegen en gezond eten. Waarbij een activiteit als deze fiets toertocht laat zien dat gezond eten en lekker bewegen vooral ook heel leuk is.