Portfolio Type: Design

Dag van de ondernemer

MKB-NL - Dag van de ondernemer - Instagram beelden

Published by on januari 5, 2021
Categories:

MKB-Nederland Online kaartentool ontwikkeld voor de Dag van de Ondernemer in opdracht van MKB-Nederland om een ondernemer in het zonnetje te zetten. Voor deze kaartentool zijn diverse kaarten ontworpen en kon men een kaart naar keuze kiezen en deze personaliseren. Vervolgens werd de kaart gedrukt en verstuurd.

Referentieboek Lieven Amsterdam

Knauf Referentieboek Lieven Amsterdam - cover

Published by on december 5, 2020
Categories:

Knauf Een prachtig hardcover boek van het project Lieven Amsterdam in opdracht van Knauf. De Knauf projectadviseurs zijn in het project Lieven de partner in afbouw en geven advies en ondersteuning vanaf de ontwerpfase tot aan de oplevering. Dit alles in beeld gebracht in een 32 pagina’s dik genaaid gebonden boek, verlijmd in een harde […]

Horecaplan voor slim en veilig openen van de horeca

VNO-NCW Horecaplan

Published by on november 25, 2020
Categories:

VNO-NCW en MKB-Nederland Design t.b.v. het horecaplan in opdracht van VNO-NCW in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en MKB Nederland. In dit horecaplan zijn de maatregelen voor het slim en veilig openen van de horeca overzichtelijk weergegeven. Zie hier het volledige plan online.  

Gemeente Amsterdam

Amstelveenlijn online banner Tramveiligheid

Published by on oktober 22, 2020
Categories:

Amstelveenlijn Communicatie rondom tramveiligheid op het traject van de Amstelveenlijn gedurende de periode dat er testtrams rijden.  

Vedined

actiematerialen Vedined Progold

Published by on oktober 22, 2020
Categories:

ProGold Artwork maandelijkse actiematerialen ProGold zoals actiekrant, posters en narrow casting