Portfolio Type: Design

Dag van de ondernemer 2022

Dag van de ondernemer 2022

Published by on november 19, 2022
Categories:

MKB-Nederland Diverse items voor de Dag van de Ondernemer in opdracht van MKB-Nederland. Het betreft o.a. een online kaartentool om ondernemers in het zonnetje te zetten. Voor deze tool zijn er diverse kaarten ontworpen waar men een keuze uit kan maken en deze personaliseren. De gekozen kaart wordt dan vervolgens gedrukt en verstuurd.

Print op acrylaat

Petra Kappers Bord

Published by on juli 29, 2022
Categories:

Petra Kappers Ontwerp t.b.v. 25-jarig bestaan. Door het ontwerp op helder acrylaat te printen krijgt het een mooi diepte-effect en subtiele glans. Met RVS afstandhouders voor een fraaie bevestiging op de wand van de kapsalon.

Faseringstekeningen Uithoornlijn

Uithoornlijn kaarten

Published by on juli 29, 2022
Categories:

Gemeente Amsterdam In opdracht van de Gemeente Amsterdam vervaardigen wij faseringstekeningen voor het bouw- en infraproject van de Uithoornlijn. Omwonenden en geïnteresseerden krijgen een heldere kijk op het verloop van het project.

Instore campagne ProGold houtreparatiemiddelen

ProGold poster

Published by on juli 29, 2022
Categories:

Vedined Campagneconcept ontwikkeld voor de houtreparatiemiddelen van ProGold ‘Heel rot: maar altijd een oplossing’ en doorvertaald naar o.a. posters, wobblers, een display, koffer met het houtreparatiemiddelen-assortiment en een totemdisplay.