Bureau

Als grafisch ontwerpbureau hebben we heel veel reclamemeters gemaakt de afgelopen 20 jaar. En dat biedt de beste vooruitzichten voor de toekomst. Ons team bestaat uit 5 personen en daarnaast werken we nauw samen met een netwerk van creatieve professionals en grafische bedrijven die op het juiste moment (en alleen indien nodig) met al hun kennis, ervaring en enthousiasme kunnen worden ingezet.

We zijn ervaren, enthousiast en een tikkeltje eigenzinnig.

ERVAREN

U zou ons kunnen kennen als een team van enthousiaste creatievelingen die veel reclamemeters heeft gemaakt de afgelopen 20 jaar. Voor grote nationale en internationale bedrijven maar ook voor het midden en kleinbedrijf. En daardoor kennen wij het klappen van de zweep. Wij weten wat werkt én wat beperkt. Door die jarenlange ervaring zijn we goed bekend met de zeer korte doorlooptijden van opdrachten. Van krappe deadlines schrikken wen niet. Nee, dat activeert juist onze creativiteit.

ENTHOUSIAST

We worden enthousiast van wie u bent, wat u doet en wat u met uw bedrijf of merk wilt bereiken. Dus voordat we ook nog maar één idee op papier zetten, willen we eerst dat verhaal horen. We vertalen dat verhaal vervolgens naar een concept, ontwerp of vormgeving. Hier, in eigen huis, in Sassenheim. Daarna is het een kwestie van mouwen opstropen en voortvarend doorpakken.

EEN TIKKELTJE EIGENZINNIG

Maar dat moet ook wel wanneer je al meer dan 20 jaar meedraait. Ontwerpen doen we voor u en samen met u. We luisteren naar uw wensen en houden daar rekening mee, maar vergeef ons als we er soms die (tikkeltje) eigenzinnige visie op nahouden. Dat is nu eenmaal onze creatieve inborst. Het resultaat? 100% onderscheidende reclameontwerpen.

Bel 0252-74 55 55 of e-mail ons