03

Van grafisch ontwerp tot drukwerk. Door slim in te kopen besparen we voor onze opdrachtgevers op de kosten van drukwerk. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van grafisch ontwerp en drukwerk kunnen wij u glasharde garanties bieden op gebied van kwaliteit, levertijd en milieuvriendelijke producties.

En u heeft altijd één contactpersoon waar u met al uw wensen terecht kunt. Zowel voor het ontwerp als de productie van uw drukwerk.

Heeft u bijvoorbeeld grafisch ontwerp of drukwerk voor flyers, brochures, folders, posters, huisstijlen, showcards of roll-up banners nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres.

FLYERS

Zet evenementen of acties kracht bij met reclamedrukwerk. Breng uw producten onder de aandacht met folders of activeer de doelgroep met flyers.

Direct mail? We kunnen ook de gepersonaliseerde verzendingen voor u regelen.

POSTERS

Posters vallen op, gedrukt op elk formaat. Van een klein formaat A4 tot een grote poster op abri-formaat, en van posters die je in de winkel op kunt hangen tot posters die het best tot hun recht komen in een lichtbak.

HUISSTIJLEN

Visitekaartjes, gepersonaliseerd briefpapier en bedrukte enveloppen zijn de basis van uw merkidentiteit. Wij adviseren u graag in uw keuze voor uw huisstijldrukwerk.

SHOWCARDS

Drukwerk waar uw klanten niet omheen kunnen. POS materiaal draagt bij aan uw verkopen door de grotere zichtbaarheid van uw product, actie of merk.

Displays, showcards, roll-up banners, forex panelen etc.

Bel 0252-74 55 55 of e-mail ons